ANEO SOFTWARE OY

Parannamme kunnossapidon ja huoltoliiketoiminnan toimintamahdollisuuksia Artturiin toteuttamillamme uusilla toimintamalleilla sekä käyttöliittymillä.

Ratkaisut

Ratkaisuillamme ohjataan kunnossapidon ja huoltopalvelun toimintaa niin julkisella sektorilla kuin teollisuudessa. Asiakkaamme käyttävät ohjelmistoa mm. teollisuuden ja energiantuotannon kunnossapito- ja huoltopalveluissa, elinkaaripalveluissa, yleisesti kiinteistöpalveluissa, kaupunkien ja kuntien teknisessä toimessa, infran ja kiinteistöjen hallinnassa.

Palvelut

Ratkaisu- ja kehityspalveluidemme avulla takaamme asiakkaillemme parhaan mahdollisen lähtökohdan hyödyntää kunnossapidon ja huoltopalveluiden järjestelmiä ja edelleen kehittää omaa toimintaansa.

Toimialat

Kunnossapitoprosessien hallintaan ja optimointiin kehitetyt ohjelmistoratkaisumme auttavat asiakkaitamme tehostamaan toimintaa ja parantamaan mm. tuotantolaitosten käyntivarmuutta ja elinkaarta. Tarjoamme ratkaisuja kaikille teollisuuden, palveluiden ja julkishallinnon toimialoille.

YRITYKSEMME

ANEO Software Oy on kotimainen ohjelmistoyhtiö, joka kehittää Suomen suosituinta kunnossapidon tietojärjestelmää Artturia, jolla ohjataan kunnossapidon ja huoltopalvelun toimintaa niin julkisella sektorilla kuin teollisuudessa.

OTA YHTEYTTÄ

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Jos haluat ottaa meihin yhteyttä, voit lähettää sähköpostia tai soittaa meille.