KUNNOSSAPITO

KETTERÄKSI 24/7

Yritykset ponnistelevat ikääntyvän kalustonsa kanssa, joten kehitimme ANEO Zeron, ketterän nykyaikaisen kunnossapitojärjestelmän, joka helpottaa johtamista ja auttaa pitämään rakennukset, koneet ja laitteet hyvässä toimintakunnossa kellon ympäri!OTA YHTEYS PYYDÄ LISÄTIETOJA

 

 

 

 

SÄÄSTÄ AIKAA

Kunnossapidon asentajat kuluttavat työaikaa hallinnollisiin tehtäviin, joten me kehitimme ANEO Zero Mobiilisovelluksen, joka helpottaa ja nopeuttaa työmääräysten vastaanottamista, varaosien noutamista ja tulosten raportoimista, jotta sinä voit säästää aikaa ja keskittyä työn tekemiseen.

SÄÄSTÄ RAHAA

Kunnossapito kuluttaa yhä enemmän aikaa ja rahaa ikääntyvän kaluston korjaamiseen, joten me kehitimme ANEO Zeron, joka helpottaa ja nopeuttaa ennakkohuoltojen suunnittelua ja toteutusta ja auttaa kuluttamaan vähemmän aikaa ja rahaa korjaustöiden tekemiseen.

LISÄÄ MYYNTIÄ

Yritykset ovat turhautuneet tuotannon huonoon käyttöasteeseen, joten kehitimme ANEO Zeron, joka auttaa pitämään rakennukset, koneet ja laitteet hyvässä toimintakunnossa ja nostamaan tuotannon käyttöastetta, jotta voit tuottaa ja myydä enemmän tuotteita ja palveluita.

Älä aja kalustoasi korjauskelvottomaan kuntoon!

 • Korjaus- ja huoltoseisokkeihin kuluva aika kasvaa jatkuvasti ja tuotannon käytettävyys vähenee vastaavasti.

 • Tuotannon, tuotteiden ja palvelujen laatu heikkenee ja yrityksesi ei saavuta haluttuja tuotanto- ja myyntitavoitteita.

 • Toiminnaohjausjärjestelmäsi eivät osaa tallentaa tärkeitä käyttöomaisuustietoja ja tallennetun tiedon käytettävyys on heikolla tasolla.

Thai Boat

 

Ikääntyvän kaluston ylläpitäminen ei ole helppoa.

 • Olemme nähneet monien huoltotiimien yrittävän löytää erilaisia  tapoja huoltaa ja korjata rakennuksia, koneita ja laitteita entistä paremmin tai edullisemmin.

 • Kunnossapito ansaitsee työkalut, joilla voitte luoda ennakkohuolto-ohjelmia ja pitää tuotantokoneet ja kaluston hyvässä kunnossa.

 • Hanki teille parhaiten soveltuvat ohjelmistopalvelut kunnossapidon toiminnanohjaukseen meiltä!

Muutos ottaa aikansa ...

Kunnossapitostrategian ja -kulttuurin muuttaminen vie aikaa ja energiaa, mutta se palkitsee pitkällä juoksulla.

 

ANEO Zero (1080x1080 px) (10)

INSTAGRAM ANEO Zero (1080x1080 px) (11)

 

Miten käynnistän ennakkohuolto-ohjelman?

Ota nämä 5 askelta:

 • Tunnista toiminnalle kriittiset koneet ja laitteet!

 • Kehitä ennakkohuolto-ohjelmat!

 • Tunnista kriittiset varaosat ja materiaalit!

 • Kouluta tuotannon ja kunnossapidon henkilökunta!

 • Hanki ANEO Zero CMMS kunnossapidon ketterä toiminnanohjausjärjestelmä meiltä!

OTA YHTEYS

 

Kannattaako ennakkohuolto-ohjelman käynnistäminen?

 

 • Suunnittelemattomiin huoltoseisokeihin kuluva aika lyhenee.

 • Tuotannon käytettävyys ja tulosten laatu paranee.

 • Käyttö- ja pääomakustannukset optimoituvat.

 • Käyttöpääoman tuottoaste paranee.

 • Myynti- ja tuotantotavoitteiden saavuttaminen onnistuu suuremmalla todennäköisyydellä.

PYYDÄ LISÄTIETOJA

5555

 

ANEO Zero (1080x1080 px) (17)

 

Miten hankin kunnossapidon ohjausjärjestelmän?

Ota nämä 4 askelta:

 • Tunnista korjaus- ja tarkastustyöt sekä ennakkohuollot, joiden suunnittelua ja suorittamista järjestelmän pitää pystyä tukemaan!

 • Arvioi huollettavien kohteiden ja tarvittavien varaosanimikkeiden sekä järjestelmän käyttäjien lukumäärät!

 • Ota rohkeasti yhteys järjestelmien toimittajiin ja pyydä demo!

 • Valitse sopiva järjestelmä, jolla kunnossapidon työt saa tehdyksi!

OTA YHTEYS

 

Aneo Software Oy

YHTIÖ

 • ANEO Software Oy on kunnossapidon ratkaisuihin erikoistunut suomalainen ohjelmistopalveluyritys.
 • Parannamme jatkuvasti ANEO Zero CMMS -kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmää asiakkailtamme saatujen palautteiden ja käyttäjiltä saatujen kokemusten perusteella.
 • Asiakkaamme käyttävät järjestelmää ohjelmistopalveluna langattoman tietoverkon (pilvipalvelu) kautta ympäri vuorokauden.
 • Käyttäjät tarvitsevat mobiililaitteen tai tietokoneen ja verkkoselaimen päästäkseen järjestelmään paikallisen WiFin tai 4G LTE / 5G -tietoverkon kautta.
 • Käyttäjien henkilötietoja suojataan EU: n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. GDPR on kenties tiukin yksityisyyttä ja turvallisuutta koskeva laki maailmassa.
 • Asiakkaiden tiedot tallennetaan hyvin suojattun palvelinkeskuksen palvelimella Suomessa.
 • Ohjelmistopalvelusopimuksemme perustuvat Keskuskauppakamarin kautta saatavilla oleviin IT2022-ehtoihin.

Kokemus & Osaaminen

 • Olemme auttaneet tuhansia kunnossapitäjiä muuttamaan toimintatapaa, jolla he pitävät rakennukset, koneet ja laitteet hyvässä käyttökunnossa.
 • Toimitamme kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmän ohjelmistopalveluna sadoille tehtaille ja toimipaikoille, jotka tuottavat tuotteita ja palveluita 24/7.
 • Asiantuntijoillamme on vuosikymmenien kokemus  kunnossapidon eri osa-alueista.
 • Asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan sinua tarvittaessa!

20220407_145514351_iOS

 

Asiakasreferenssejä

"Lisääntynyt kilpailu sekä nykyisissä että uusissa liiketoiminnoissa aiheuttaa paineita kannattavuudelle, mikä vaatii keskittymistä sekä kustannustehokkuuden että kilpailukyvyyn parantamiseen. ANEO Zero CMMS (ent. Artturi) kunnossapidon ohjausjärjestelmällä on merkittävä rooli koko arvoketjun kustannustehokkuuden parantamisessa ja luotettavuuden ylläpidossa."
VF_logo
Kunnossapitopäällikkö
www.vattenfall.fi
”Ydinliiketoimintaamme kuuluu sähkön ja lämmön hankinta, jakelu ja myynti sekä voimalaitosten ja jakeluverkkojen kehittäminen, rakentaminen ja kunnossapito. Toimintamme perustuu kilpailukykyiseen energian hintaan, osaavaan henkilöstöön, palvelun luotettavuuteen,kannattavuuteen ja ympäristöystävällisiin prosesseihin. ANEO Zero CMMS kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmällä on tärkeä rooli voimalaitosten ja jakeluverkkojen kunnossapidossa ja luotettavien palvelujen ylläpidossa."
Turku Energia logo
Jari Lahtinen, Lämmönhankinta-asiantuntija
www.turkuenergia.fi
"Huolehdimme sähköenergian toimituksesta toimialueemme asiakkaille ja kehitämme sähköverkkoamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Tavoitteenamme on toimitusvarmuuden jatkuva parantaminen ja laadukas kohtuuhintainen sähkön jakelu."
TURKU ENERGIA SÄHKÖVERKOT OY LOGO
Harri Suma, Sähköverkkomestari
www.turkuenergia.fi
"Kiilto on 100-vuotias kasvava suomalainen perheyritys, jolla on satavuotinen historia ja visio vuodessa 2080. Kiilto kehittää, valmistaa ja markkinoi kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet."
KIILTO LOGO
Timo Talja, Kunnossapitopäällikkö
www.kiilto.fi
"Lunawood on ekologisten puuratkaisujen globaali markkinajohtaja ja edelläkävijä. Lunawoodin markkina-asema perustuu korkealaatuisiin tuotteisiin, luotettavaan asiakaspalveluun ja ammattitaitoisiin työntekijöihin. Lunawood työllistää 140 ammattilaista Suomessa Iisalmen ja Kaskisen tuotantolaitoksilla sekä Lahden pääkonttorilla ja päävientimarkkinoilla."
Lunawood Logo-1
Jari Viitasalo, Tehtaanjohtaja
www.lunawood.fi
"Hjalmar Ingmanin yli 90 vuotta sitten aloittama yhden miehen meijeri on tänä päivänä Suomen toiseksi suurin meijeri Sipoossa. Arla valmistaa suomalaisten maidontuottajien toimittamasta maidosta laajan valikoiman tuotteita aina maidosta ruoanvalmistustuotteisiin ja välipaloihin."
arla_logo_rgb_72dpi
Carl Sandström, Työnjohto
https://www.arla.fi/
"Seaside Industry Park tarjoaa asikasyrityksilleen tehokkaan toimintaympäristön. Vuonna 2014 perustetussa teollisuuspuistossa toimivat menestyvät laivanrakennuksen ja meriteollisuuden veturiyritykset laajoine verkostoineen. Käytössä on yhteinen infrastruktuuri kattavine energia-, vesi- ja kaasuverkostoineen sekä laitteistoineen erityisesti raskaan metalliteollisuuden tarpeisiin."
Seaside_Industry_Park_logo_nega_RGB
Juha Rosten, Kunnossapito- ja turvallisuuspäällikkö
www.seasideindustry.com
"Vuonna 2014 perustettu Rauma Marine Constructions on raumalainen laivanrakennusyhtiö, joka edustaa vahvaa suomalaista laivanrakennusosaamista. RMC:n ydinosaamiseen kuuluvat alusten rakentaminen ja ylläpitäminen."
RMC_logo2018_blue-copy
Markus Lappalainen, Kunnossapitopäällikkö
www.rmcfinland.fi
"Stalatube on maailman johtava ruostumattomien ratkaisujen kehittäjä. Erikoisalaamme ovat erityislujat ja suuret neliö- ja suorakaiteen muotoiset ruostumattomat teräsputket ja niistä valmistettujen rakenteiden optimointi vaativiin olosuhteisiin, erilaisten teollisuudenalojen tarpeisiin. Ruostumattomien putkipalkkien lisäksi valmistamme ruostumattomasta teräksestä I-palkkeja, U-ja L-profiileja, lattoja, levyjä ja komponentteja."
Stalatube logo
Kimmo Myyrä, Käyttöpäällikkö
www.stalatube.fi
"Pyroll on perustettu vuonna 1973 ja kaikki tuotantomme tapahtuu Suomessa yhdeksässä eri yksikössä. Valmistamme pakkauksia useista eri materiaaleista ja tuotteillemme on myönnetty Avainlippu suomalaisen työn merkiksi."
pyroll-p_5544dc32
Reijo Kinnunen, Kunnossapitopäällikkö
www.pyroll.com
“Our goal is to reduce the time spent on developing crane inspection reports to zero and keep our crane technicians focused on delivering crane services."
CSA logo
Jari Rantala, Managing Director
CSA Crane Service Asia Co., Ltd.
“Our goal is to reduce the unplanned maintenance downtime to zero by keeping our workshop, machinery, tools, and equipment in good working order."
Agon Pacific -logo 2016 (Karhu)
Tommi Ijäs, CEO
Agon Pacific Co., Ltd.

PALVELUT

 

Black logo - no background-2

 

KUNNOSSAPIDON OHJAUSJÄRJESTELMÄ

Vähennä suunnittelemattomat korjaus- ja huoltoseisokit nollaan!

Keskityt jatkossa ...

 • Ennakkohuolto-ohjelmien kehittämiseen uusille rakennuksille, koneille ja laitteille.

 • Tulevien projektien korjaus- ja huoltotyömääräysten suunnitteluun.

 • Valmiiksi kuitattujen korjaus- ja huoltotyömääräysten tarkastuksiin ja  raportointiin.

 • Kunnossapidon ennakkohuoltosuunnitelmien budjetoimiseen yhdessä tuotannon tai asiakkaiden kanssa.

OTA YHTEYS

Kuvittele mitä tapahtuu, kun annat kunnossapidolle ammattilaisten ohjelmistotyökalut

Aneo Software (1200 x 628 px) (2)

Sehän on selvää, että siinä tapauksessa mikään ei muutu ...

 • Vastailet jatkossakin kiireellisiin palvelupyyntöihin ja hälytyspuheluihin.

 • Lähetät asentajia työkohteisiin ensin tarkastamaan, mitä pitää korjata ennen kuin he voivat aloittaa varsinaisen korjaustyön.

 • Asentajat joutuvat kuluttamaan aikaa varaosien etsimiseen tai odottamaan puuttuvien varaosien toimituksia.

PYYDÄ LISÄTIETOJA

Kuvittele mitä tapahtuu, jos päätät vain jatkaa rikkoutuvien koneiden ja laitteiden korjaamista ...

Thai Boat

Black logo - no background-2

 

HANKINTAPROSESSI

 

I

ENSIKONTAKTI

Aloitetaan tutustumalla lähtötilanteeseen ja selvitetään yhdessä kunnossapidon tarpeet ja vaatimukset, jotta löydämme sopivat ohjelmistosovellukset kunnossapidolle.

ANEO Zero (1080x1080) (6)

 

II

DEMO

Lähtötilanteen selvityksen ja demon perusteella voimme määritellä ohjelmistopalvelupaketin laajuuden ja laatia ohjelmistopalvelutarjouksen teille arvioitavaksi.

ANEO Zero (1080x1080 px) (33)

 

III

KÄYTTÖÖNOTTO

Ohjelmistopalvelusopimuksen allekirjoittamisen jälkeen otamme järjestelmän käyttöön ja lataamme lähtötiedot sekä annamme peruskoulutuksen.

Aneo Software (4)

 

OTA YHTEYS

 

 

 

Soveltuvuusselvitys

Voimme tarvittaessa suunnitella ja toteuttaa ohjelmistopalvelun soveltuvuusselvityksen yhdessä siten, että pääset kokeilemaan järjestelmän käyttöä omilla tiedoillasi.

Suosittelemme soveltuvuusselvitystä erityisesti suurille yrityksille ja miksei myös pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka ovat harkitsemassa kunnossapidon järjestelmän vaihtoa.

Screenshot 2022-02-10 130017

 

PYYDÄ LISÄTIETOJA

 

Taloudelliset Vaikutukset

maintenance

 

ENNAKKOHUOLTO

OHJELMAT

12 - 18 % 

Tutkimukset osoittavat, että oikean aikaperusteisen ennaltaehkäisevän ennakkohuolto-ohjelman toteuttaminen voi säästää keskimäärin jopa 12 - 18% verrattuna puhtaasti reaktiiviseen kunnossapitoon verrattuna.

iot

 

ENNAKOIVA

KUNNOSSAPITO

8 - 12 % 

Oikein toimivien koneiden ja laitteiden kunnonseurantaaan perustuvien ennakoivien huolto-ohjelmien toteuttaminen voi tuottaa 8 – 12% lisää kustannussäästöjä verrattuna pelkästään ennaltaehkäisevään kunnossapitoon verrattuna.

money-saving-1

 

KUSTANNUSSÄÄSTÖT YHTEENSÄ

30 - 40 % 

Riippuen kaluston korjausperusteisesta kunnossapidosta sekä koneiden ja laitteiden  kunnosta, täydellinen muutos reaktiivisesta  korjaustoiminnasta ennakoivaan kunnossapitoon voi tuottaa jopa 30-40% kokonaiskustannussäästöt.

OPEX

Käyttökustannukset laskevat merkittävästi johtuen huoltoseisokkien huomattavasta vähentymisestä 35 - 45% ja kunnossapidon kustannuksien alenemisesta 25 - 35%.

 

CAPEX

Pääomakustannukset laskevat johtuen merkittävien laiterikkoutumisien vähentymisestä jopa 70–75 % ja varastoon sitoutuneiden varaosien määrän pienentymisestä.

ROA

Käyttöpääoman tuottoasteen paraneminen johtuu huoltoseisokkien huomattavasta vähenemisestä 35 - 45% ja tuotantoon käytettävissä olevan ajan kasvusta jopa 20 - 25%.

Color logo with background-1

Pyydä lisätietoja

OTA YHTEYS

 

 

Yhteydenottolomake