Palvelut

Ohjelmistoillamme voit tehostaa
Palvelujen toiminnanohjausta
monilla eri tavoilla.

Tarjoamme asiakaskohtaisesti kehityspalveluamme erilaisten rajapintaratkaisujen ja liittymien toteutukseen sekä uusien järjestelmäominaisuuksien toteuttamiseen.

Toteutamme myös erilaisia järjestelmän kehitystoimenpiteitä jotka voidaan toteuttaa järjestelmän uudelleenkonfiguroinnilla tai lisäosien käyttöönotolla.

Tarjoamme myös käyttötapakonsultaatiota ja erilaisia ratkaisuehdotuksia toimintatapoihin.

Käyttöönottopalvelulla takaamme, että asiakas pääsee nopeasti hyödyntämään uuden järjestelmän tai järjestelmäosion ominaisuudet.

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, joka sisältää muun muassa:
fa-
Tarpeiden ja toimintaprosessien tunnistaminen ja määrittäminen
fa-
Datasiirrot ja konversiot eri järjestelmistä
fa-
Käyttäjäkoulutukset organisaation eri vaativuustasoilla käyttäjäryhmittäin
Koulutukset voidaan järjestää asiakkaan tiloissa tai Aneon toimipisteessä.

Kun yritys tai organisaatio on vaihtamassa tai yhtenäistämässä tietojärjestelmiään, tehostaa perustiedon avaus ja ylläpito-ohjeistus sisäistä toimintaa. Kun tieto on laadukasta ja ajantasaista lisääntyy myös läpinäkyvyys liiketoimintakriittisten tietojen kuten tuotteiden ja nimikkeiden kustannuksiin, kannattavuuteen ja toimitusvarmuuteen.

Perustietojen avausohjeistuksessa määritellään tarkasti, mitä tietoa esimerkiksi tuotenimikkeet sisältävät. Huolellisesti laaditut kenttä- ja ryhmäkohtaiset ohjeet takaavat, että nimikkeet avataan jatkossa tietojärjestelmään yhdenmukaisesti kaikilla organisaation toimipaikoilla.

Perustietojen avaus- ja hallinnanohjeistus sisältää
fa-
Perustietojen hallinnan prosessit, roolit ja vastuut
fa-
Säännöt ja periaatteet
fa-
Roolit, vastuut ja oikeudet
fa-
Perustietojen luonnin ja ylläpidon prosessit
Ohjeistus varmistaa perustietojen laatutason ja vertailukelpoisuuden sekä varmistaa yhdenmukaisen toiminnan tietojen hallinnassa. Ohjeistus lisäksi antaa vastauksia ongelmatilanteissa ja mahdollistaa tietojärjestelmän parhaan hyötykäytön parantaen samalla tietojärjestelmä investoinnin kannattavuutta.